הכוונה ייעוץ לימודים
עובד חדר אוכל

רוצה לבדוק האם מתאים לך לימודי עובד חדר אוכל?

השאלון של הכוונה ייעוץ לימודים יעזור לך לדעת מה מידת ההתאמה שלך למקצוע על פי פרמטרים של מבנה אישיות, העדפות תעסוקתיות ושאיפות לעתיד.

ההשתתפות בשאלון היא לגמרי בחינם, אורכו של השאלון הוא כעשר דקות והתוצאות ניתנות באופן מיידי.

בואו נתחיל

לימודי עובד חדר אוכל

תפקידו של עובד חדר אוכל הוא לדאוג לתפקוד הכללי של חדר האוכל. חלק ממשימותיו הן לנקות שולחנות, להסיר כלים מלוכלכים, להחליף מפות, להגיש מים, תבלינים, קפה ועוד.

משימות נפוצות:

  • ניגוב שולחנות וכסאות במטליות לחות והחלפת מפות מלוכלכות.
  • עריכת שולחן עם מפה נקייה, כלי אוכל, תבלינים או ציוד אחר.
  • איתור פריטים המבוקשים על ידי הלקוחות.

פעילויות נפוצות:

  • הופעה או עבודה ישירה עם הציבור: הופעה מול ועבור אנשים או התמודדות ישירה (פנים אל פנים) עם אנשים. זה כולל שירות לקוחות במסעדות, בחנויות וקבלת לקוחות או אורחים.
  • קבלת מידע: קבלת מידע ממקורות רלוונטים כמו התבוננות, חיפוש, מחקר ועוד.
  • זיהוי אובייקטים, פעולות ואירועים: זיהוי מידע על ידי סיווג, הערכה, זיהוי הבדלים או דמיון, וגילוי שינויים בנסיבות או באירועים.
מאפייני אישיות בולטים של עובד חדר אוכל:
ביצועי: 10
מקצוע:
100%
אתה:
0%
מנהלתי: 6.7
מקצוע:
67%
אתה:
0%
חברתי: 5.2
מקצוע:
52%
אתה:
0%
יוזמתי: 3.8
מקצוע:
38%
אתה:
0%
מחקרי: 1.9
מקצוע:
19%
אתה:
0%
אמנותי: 1.4
מקצוע:
14%
אתה:
0%

ערכים בולטים של המקצוע:

  • יחסים: מקצועות העונים על ערך זה מאפשרים לעובדים לתת שירות לאחרים ולעבוד עם עמיתים לעבודה בסביבה ידידותית ולא תחרותית. הצרכים המתאימים הם עמיתים לעבודה, ערכים מוסריים ושירות סוציאלי.
  • תמיכה: מקצועות העונים על ערך זה מציעים מערך תמיכה לעובדים. הצרכים המתאימים הם מדיניות החברה, פיקוח: יחסי אנוש ופיקוח: טכני.
  • עצמאות: מקצועות העונים על ערך זה מאפשרים לעובדים לעבוד לבד ולקבל החלטות. הצרכים המתאימים הם יצירתיות, אחריות ואוטונומיה.

ערכים נדרשים לעבודה במקצוע:

  • שיתוף פעולה: המקצוע דורש להיות נעים עם אחרים בעבודה ובעל גישה מיטיבית ושיתופית.
  • יושרה: המקצוע דורש כנות ואתיקה.
  • תשומת לב לפרטים: המקצוע דורש להקפיד על ירידה לפרטי פרטים ויסודיות בהשלמת משימות.
- ידע נדרש -

  • שירות לקוחות ושירות אישי: הכרת עקרונות ותהליכים למתן שירותי לקוחות ושירות אישי. זה כולל הערכת צרכי הלקוח, עמידה בתקני איכות והערכת שביעות רצון הלקוחות.
  • ייצור מזון: ידע בטכניקות ובציוד לשתילה, גידול וקצירת מוצרי מזון (צמחיים ובעלי חיים) לצריכה, כולל טכניקות אחסון / טיפול.
  • שפה אנגלית: הכרת המבנה והתוכן של השפה האנגלית כולל משמעות וכתיבה של מילים, כללי קומפוזיציה ודקדוק.

- יכולות נדרשות -

  • עוצמת הגוף (בדגש על שרירי ליבה): היכולת להשתמש בשרירי הבטן והגב התחתון כדי לתמוך בחלק מהגוף ברציפות ולאורך זמן מבלי לעצור ולוותר.
  • מיומנות של היד: היכולת להזיז במהירות את כף היד, את כל היד, או את שתי הידיים, לתפעל או להרכיב חפצים.
  • יציבות יד וזרוע: היכולת לשמור על היד והזרוע יציבים תוך כדי הזזת היד או תוך החזקת היד במצב סטטי.

- כישורים נדרשים -

  • מוכוון שירות: לחפש באופן אקטיבי דרכים לעזור לאנשים.
  • תֵאוּם: התאמת הפעולות שלי ביחס ובהתאם לפעולות של אחרים.
  • שמיעה אקטיבית: מתן תשומת לב מלאה למה שאנשים אחרים אומרים, לקיחת זמן בשביל להבין את הנקודות הנשמעות, ושאילת שאלות כשמתאים ולא בזמן לא הולם.

- טכנולוגיות -

  • Microsoft Windows
  • RestaurantPlus PRO
  • Plexis Software Plexis POS
  • Cafe Cartel Systems

ההודעה נשלחה בהצלחה, מייד ניצור עמך קשר.

רוצה עזרה בהכוונה ללימודים?